Sky Events este locatia perfecta pentru petrecerea de botez! Într-un cadru învăluit de eleganță, vă punem la dispoziție o echipă de profesioniști pregătită să vă transforme petrecerea de botez într-o poveste! Prestigiul personalului specializat se distinge prin precizie, implicare, creativitate și flexibilitate, printr-o planificare perfectă și un sistem de organizare ireproșabil, abilități și elemente ce conduc la realizarea unui botez impecabil și de succes.

Sali Botez

Sala potrivita pentru evenimentul tau este foarte importanta! Va oferim sali elegante cu un design unic, fiecare sala este diferita si va ofera spatiul potrivit pentru evenimentul vostru de poveste!

Descopera acum salile pentru botez!

Meniuri personalizate de la nivel de ingredient!

O echipă de profesioniști creează o varietate de  meniuri compuse dintr-o gamă largă de preparate!

Toate preparatele sunt gătite în bucătăria noastră de o echipa de bucatari profesionisti pregatiti sa va ofere simfonie in farfurie.

Descopera acum meniurile pentru botez!

Deserturi Delicioase

Descopera deserturile delicioase special concepute pentru evenimente perfecte. Intr-o multime de forme si arome, acestea vor aduce multe zambete.

Alege un Candy Bar din ingredient premium cu design deosebit adaptat evenimentului tau. Ofera oaspetilor tai o demonstratie de rafinament si eleganta!

Oferim posibilitatea de a personaliza Candy Barul cu o selectie de mini deserturi eledante, din colectia noastra. Disponibile intr-o multimer de forme si arome, mini deserturi delicioase concepute in bucataria noastra.

Descopera acum desertul pentru botez!

Fruit Bar

Un vis pentru evenimentul organizat la Sky Events, va atrage prin culoare, arome si prospetime. Barul de fructe este recomandat la orice eveniment.
Barul de fructe reprezinta o alternativa sanatoasa, gustoasa si aspectuoasa la orice eveniment.
Fructe proaspete, suculente si hidratante sigur ii vor face senzatie la orice eveniment.
Alege sa iti personalizezi evenimentul cu un Fruit Bar elegant, cu un design de exceptie!

Descopera acum barul de fructe!

Lemon Bar

Fuziunea aromelor proaspete va incanta simturile la fiecare eveniment

Limonada clasică, cu mentă, cu fructe, capsuni, pepene galben, mango, este o băutură răcoritoare pe care invitații de la botez o apreciază foarte mult, iar un lemon bar la intrare, decorat elegant cu lamai proaspete este atractia ideala de la inceputul evenimentului.

Descopera acum barul de limonada!

Accesorii si Aranjamente

Alege cele mai inspirate decoratiuni si accesorii pentru un botez de exceptie.
Aranjamente florale si suporti de flori, meniuri personalizate, fete de masa si huse de scaune in nuante diferite, baloane, decoratiuni care aduc un plus de eleganta oricarui eveniment.

Descopera acum accesoriile favorite!

Spatii de cazare

Pentru o experienta completa in locatia noastra, va punem la dispozitie spatii de cazare cu un design desavarsit.

Hotelul nostru dispune de camere spațioase, mobilierul elegant și facilitățile oferite dau o nota de rafinament și crează o noua dimensiune a conceptului de confort și relaxare.

Elementele de design interior, originalitatea materialelor nobile și nuanțele folosite se îmbină armonios pentru a oferi o ambianță unică.