Sky Events > Cununii

Sky Events oferă ambianța perfectă pentru elaborarea și desfășurarea evenimentelor de cununie civila. Cu o experiență vasta în organizarea evenimentelor private Sky Events îmbină originalitatea și profesionalismul unei echipe de specialiști cu ambițiile, dorințele și idealurile oaspeților.

Spatii unice pentru cununia civila

Într-o ambianță selectă și un decor modern, Sky Events organizează evenimente de cununie civila la cel mai înalt nivel.
Eleganță. Unicitate. Inovație. Rafinament sunt doar cateva din elementele dupa care ne ghidam atunci cand propunem oaspetilor locatia potrivita pentru un eveniment unica.

Descopera acum salile pentru cununie!

Simfonie in farfurie

Ridicăm gastronomia la nivel de artă si concepem meniuri in functie de solicitarile oaspetilor nostri!
Oferim atentie detaliilor si ne dorim sa cream arta culinara la fiecare eveniment, meniurile adaptate în functie de tipul evenimentului și ofertele speciale pe care le propunem de fiecare dată oaspetilor noștri, calitatea ingredientelor premium ne ofera un standard și un reper în misiunea noastră de a crea evenimente unice.

Descopera acum meniurile pentru cununie!

Rasfat Dulce

Punem la dispoziția oaspetilor o gama variata de deserturi delicioase atent selectate si personalizate, cu un design deosebit, puse în valoare de un portofoliu diversificat de accesorii.
Imaginația, talentul și inovația patiserilor nostri reflectă atât în calitatea delicateselor dulci pregătite, cât și în modul de prezentare al preparetelor, dispunerea bufetului și selectarea aranjamentelor adiționale.

Descopera acum desertul pentru cununie!

Accesorii si Aranjamente

Alege cele mai inspirate decoratiuni si accesorii pentru o cununie de exceptie.
Aranjamente florale si suporti de flori, meniuri personalizate, fete de masa si huse de scaune in nuante diferite, baloane, decoratiuni care aduc un plus de eleganta oricarui eveniment.

Descopera acum accesoriile pentru cununie!

Spatii de cazare

Pentru o experienta completa in locatia noastra, va punem la dispozitie spatii de cazare cu un design desavarsit.

Hotelul nostru dispune de camere spațioase, mobilierul elegant și facilitățile oferite dau o nota de rafinament și crează o noua dimensiune a conceptului de confort și relaxare.

Elementele de design interior, originalitatea materialelor nobile și nuanțele folosite se îmbină armonios pentru a oferi o ambianță unică.