Sky Events > Evenimente

Majorate

Dacă vrei să organizezi o petrecere de majorat de neuitat, echipa Sky Events va transforma visele in realitate!

Pentru petrecerea de majorat  trebuie să te pregătești din timp: ai nevoie de o locație perfectă, de un concept amuzant și distractiv, de un meniu festiv și de decoruri potrivite pentru ca oaspeții să se simta minunat!

Distractia este punctul cheie la un majorat de aceea ai nevoie de un pachet complet de servicii care sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.

Solicita oferta

Banchete

Petreceri de neuitat!

Sky Events oferă o paletă vastă de servicii și soluții pentru definirea și implementarea tuturor elementelor de logistică și producție, de la grafică & design, sonorizare, lumini, scenă, entertainment și meniuri personalizate, până la dezvoltarea conceptului și a tematicii oricarui tip de banchet, la planificarea și oferirea unor evenimente de sfarsit de an scolar memorabile și de succes.

Solicita oferta

Aniversari

Aniversari inedite!

Va oferim servicii specializate pentru stabilirea unei tematici pentru orice tip de aniversare, pentru alegerea unui stil și redarea unei atmosfere ce definește tematica preferată de fiecare oaspete, viziune care poate să fie transfigurată la nivel creativ de echipa de marketing & vanzari. Vă îndrumăm către cele mai bune opțiuni de decor și logistică, în conformitate cu elementele definitorii ale evenimentului, de la planul sălii și așezarea meselor, până la organizarea programului evenimentului si alegerea salii potrivite!

Solicita oferta

Fruit Bar

Barul de fructe este recomandat la orice eveniment.

Proaspat, sanatos si delicios, un fruit bar este o idee perfecta mai ales dacă evenimentul tău are loc în timpul verii. Alege fructe răcoritoare și proaspete cu care invitații tăi să se delecteze inca de la inceputul evenimentului. Fantezia culorilor si aromelor semnatura Sky Events.

Alege acum un Fruit Bar pentru orice fel de petrecere!

Lemon Bar

Fuziunea Aromelor proaspete

Limonada clasică, cu mentă, cu fructe, capsuni, pepene galben, mango, este o băutură răcoritoare pe care invitații de la nuntă o apreciază foarte mult, iar un bar la intrare, decorat elegant cu lamai proaspete este atractia ideala de la inceputul evenimentului.

Descopera acum oferta de Lemon Bar

Spatii de cazare

Hotel de 5 stele in Ploiesti

Pentru o experienta completa in locatia noastra, va punem la dispozitie spatii de cazare cu un design desavarsit.

Hotelul nostru dispune de camere spațioase, mobilierul elegant și facilitățile oferite dau o nota de rafinament și crează o noua dimensiune a conceptului de confort și relaxare.

Elementele de design interior, originalitatea materialelor nobile și nuanțele folosite se îmbină armonios pentru a oferi o ambianță unică.

ACCESORii SI ARANJAMENTE Descopera accesoriile favorite Alege cele mai inspirate decoratiuni Accesorii pentru o petrecere inedita Fiecare petrecere este o provocare și o oportunitate de a crea un eveniment spectaculos.

Petreceri Ploiesti