Sky Events surprinde prin originalitate si va transforma fiecare nunta intr-o amintire memorabilia! Ai ajuns in locul in care o echipa de profesionisti dau o noua dimensiune luxului și serviciilor la superlativ.

SALI NUNTI

Descopera acum sala potrivita pentru nunta ta!

Dispunem de sase sali de nunti cu structuri si capacitati diferite, putem acomoda intre 50 si 600 persoane, salile noastre surprind prin originalitate, eleganta si diversitate.
Dispunem de toata logistica necesara pentru a organiza orice nunta si pentru a transpune visele oaspetilor nostri in realitate!

Descopera salile noastre acum

MENIURI NUNTI

Simfonie in farfurie

Meniuri personalizate de la nivel de ingredient!

O echipă de profesioniști creează o varietate de meniuri compuse dintr-o gamă largă de preparate!

Toate preparatele sunt gătite în bucătăria noastră de o echipa de bucatari profesionisti pregatiti sa va ofere simfonie in farfurie.

Descopera acum meniurile pentru nunta!

Candy Bar

Nunta perfecta incepe cu un Candy Bar elegant, personalizat special nevoilor tale.

Alege un Candy Bar din ingrediente premium cu un design deosebit adaptat evenimentului tau, o selectie variata de mini deserturi delicioase disponibile intr-o multime de forme si arome.

Alege acum un Candy Bar pentru nunta!

Fruit Bar

Barul de fructe este recomandat la orice eveniment.

Proaspat, sanatos si delicios, un fruit bar este o idee perfecta mai ales dacă evenimentul tău are loc în timpul verii. Alege fructe răcoritoare și proaspete cu care invitații tăi să se delecteze inca de la inceputul evenimentului. Fantezia culorilor si aromelor semnatura Sky Events.

Alege acum un Fruit Bar pentru nunta!

Lemon Bar

Fuziunea Aromelor proaspete

Limonada clasică, cu mentă, cu fructe, capsuni, pepene galben, mango, este o băutură răcoritoare pe care invitații de la nuntă o apreciază foarte mult, iar un bar la intrare, decorat elegant cu lamai proaspete este atractia ideala de la inceputul evenimentului.

Descopera acum oferta de Lemon Bar

Spatii de cazare

Hotel de 5 stele in Ploiesti

Pentru o experienta completa in locatia noastra, va punem la dispozitie spatii de cazare cu un design desavarsit.

Hotelul nostru dispune de camere spațioase, mobilierul elegant și facilitățile oferite dau o nota de rafinament și crează o noua dimensiune a conceptului de confort și relaxare.

Elementele de design interior, originalitatea materialelor nobile și nuanțele folosite se îmbină armonios pentru a oferi o ambianță unică.

ACCESORii SI ARANJAMENTE Descopera accesoriile favorite Alege cele mai inspirate decoratiuni Accesorii pentru o nunta magica Fiecare petrecere este o provocare și o oportunitate de a crea un eveniment spectaculos.

Nunti Ploiesti